Min Hunds Skole

Min Hunds Skole blev startet af en flok initiativtagere tilbage i 2004 med intentioner om at kunne starte en hundeskole der kunne rumme alle typer hunde og mennesker samt matche alle andres priser og udbud.

Som årene er gået og der er kommet mere erfaring til klubben, er der derfor også kommet en god og aktiv bestyrelse samt et sammentømret og erfarent trænerhold på banen, som kan tilbyde træning af både hunden og mennesket. 


Intentioner og mål
Bestyrelsens og trænernes intentioner er selvfølgelig at kunne give en god, varieret og meningsfuld træning for både hund og menneske. Dette gøres på tre forskellige hold som ikke skelner mellem alder, men hvor trænet man er. Dette gør at en hund på 5 år sagtens kan være på hold 1. Alle på hvert hold er lige og dette lægges der meget stor vægt på.

Der er ting som går igen ved næsten hver træning, ting som trænerne holder fast i er en vigtig del af den almene adfærd hos en hund, her tænkes der blandt andet på øvelser med ”socialisering” og ”lineføring” som hver træning primært startes med, for at vedligeholde basale færdigheder.

Er der noget specielt du har lyst til at træne, så er du selvfølgelig altid velkommen til at rette kontakt til din træner. Vi har en del redskaber til blandt andet ”agility”, men også redskaber til mange andre ting som din hund vil sætte stor pris på at kunne komme i gang med at indøve.

Er der specielle ting du vil have trænet eller er der ting du/din hund er bange for eller har en fobi for, så er du også mere end velkommen til at tage fat i en af trænerne og høre efter hjælp til dette. Vi er altid behjælpelige med idéer og tips eller også kan vi få arrangeret at vi kan få trænet netop i din problemstilling.

På hold 1 trænes de mest basale færdigheder som stå, sit og dæk. Der indøves og ”snuses” til færdigheder med agility, rundering og tilkald, på et niveau hvor alle kan være med.

På hold 2 vedligeholdes de før nævnte færdigheder, der bygges flere sværhedsgrader på og der trænes i mange andre færdigheder hvor der ligges op til at hunden skal kunne gå uden snor, blandt andet.

På hold 3 vedligeholdes der selvfølgelig tidligere færdigheder, her bør det dog foregå uden at hunden er i snor. Sværhedsgraderne af færdighederne forhøjes igen og der stilles endnu større krav til hund og menneske. Der tillægges flere og sværere færdigheder som blandt andet at kunne gå spor i skov eller på mark.

Der vil efter aftale også være ringtræning, hør nærmere for mere info om dette.


Priser og kontakt

Med vores suverænt konkurrencedygtige priser er der noget til enhver.
Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kontingent og som altid er de første tre gange gratis, for nye medlemmer.

Vores kontingentpakker består af:
(priser af 2011)

  • Årligt kontingent: 600 kr.
  • Halvårligt kontingent: 375 kr.
  • Årlig Familierabat (to hunde, samme adresse) i alt: 900 kr.
  • Klippekort (med 10 valgfrie træningsdage): 200 kr.

 

Har du spørgsmål eller er du blevet nysgerrig?

Du kan finde flere informationer på: www.123hjemmeside.dk/baadsgaardhundeskole
Klubben kan altid kontaktes på mail: mhs.medlem@gmail.com
(skriv gerne: ”spørgsmål” i emnelinjen)


Formand Anne-Marie Baadsgaard kan kontaktes på: 29 62 74 56 samt: baadsgaard@mail.dk

Kasserer Lisbeth Nielsen kan kontaktes på: 42 22 52 09 samt: lisbethnielsen35@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem Dan Brix Kristensen kan kontaktes på: 25 21 72 05 samt: danbrixkristensen@gmail.com

 

Vores klubhus findes her

Hålsvej 8
9260 Gistrup
Ved hallens parkeringsplads.

Ultimate Web